HOME  |  COP  |  Cliënten  |  Onze producten

Schoenen

 • Schoenen op maat gemaakt voor uw speciale wensen

  Onze voeten dragen dagelijks ons gewicht en kunnen soms voetklachten ervaren, waardoor het niet meer mogelijk om confectieschoenen uit de winkel te dragen. Wij leveren op maat gemaakte orthopedische schoenen die aangepast zijn aan de vorm van uw voeten.

  De orthopedische schoenen die COP levert, worden door een orthopedische schoenmaker in Nederland met de hand gemaakt op maat van de cliënt. Er worden bij COP eerst een gipsafdruk, foto’s en een blauwdruk van de voet gemaakt en naar Nederland gestuurd.

  Op basis van de informatie uit de gipsafdruk, foto’s en voetafdruk maakt men daar een leest: een houten namaakvoet. Op die leest maakt de schoentechnicus in Nederland een supplement voor in de schoen en op grond hiervan een passchoen: een doorzichtige schoen, waaraan je direct kunt zien wat er nog aangepast moet worden.

  Deze schoen wordt naar COP gestuurd, zodat de cliënt deze kan passen. De schoentechnicus bij COP noteert welke aanpassingen nodig zijn. Dan wordt de schoen weer naar Nederland gestuurd voor de noodzakelijke correcties en voor de productie van een proefschoen waar de cliënt twee weken op kan lopen, om hem goed in de praktijk uit te proberen. Als de cliënt tevreden is over de schoen zoekt hij of zij een kleur en model uit en gaat de schoen weer terug naar Nederland, waar het product wordt gemaakt.

  Ons schoenenaanbod bestaat uit:

  Ga terug naar: