HOME  |  COP  |  Cliënten  |  Onze werkwijze

Onze werkwijze

    

COP behandelt cliënten die klachten ervaren aan de knie, heup, schouder, rug, hand, been, voet, enkel. Als u klachten en beperkingen heeft aan uw botten, gewrichten, spieren, pezen en banden, kan u bij ons terecht voor een consult. Elk lichaam heeft specifieke klachten die wij in kaart brengen door een grondig diagnostisch onderzoek.

De benodigde orthopedische hulpmiddelen vervaardigen onze gediplomeerde instrumentenmakers na het onderzoek geheel op maat of bestellen deze middelen als het niet op voorraad is.

    

Indien u een cliënt bent van het Revalidatiecentrum, overleggen de revalidatiearts en fysiotherapeut met Curaçao Orthotics & Prosthetics welke orthopedische hulpmiddelen u nodig heeft. COP zal in opdracht van deze specialisten de orthopedische hulpmiddelen maken of bestellen en het Revalidatiecentrum begeleidt u verder met uw houding en beweging met behulp van deze ondersteunende middelen.

Op aanvraag van de medisch specialisten in ziekenhuizen, bezoeken onze gediplomeerde instrumentenmakers hun patiënten voor de aanmeting en worden de op maat gemaakte orthopedische hulpmiddelen daarna geleverd. De meest voorkomende orthopedische hulpmiddelen die wij leveren zijn ortheses, protheses, braces, korsetten, steunzolen, steunkousen en (semi) orthopedische schoenen. Over het algemeen hanteert het COP een levertijd van 2 weken na de aanmeting en het orthopedisch hulpmiddel wordt 3 maanden na gebruik compleet afgewerkt.